<i>Wens jezelf of liefste</i><i>een goede gezondheid,</i><i>doe een checkup cadeau!
<i>Wens jezelf of liefste</i><i>een goede gezondheid,</i><i>doe een checkup cadeau!

Wens jezelf of liefsteeen goede gezondheid,doe een checkup cadeau!

HEB IK CORONA (COVID-19) GEHAD (ANTISTOFFEN)?

BHG-ANTISTOFFEN

COVID-19 IGG | Abbott

Kosten € 49,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie
Bloedonderzoek naar IgG antistoffen tegen het nieuwe coronavirus. (COROCG) 

NIEUW Nu ook als titer na vaccinatie! Deze test meet vanaf 15 mei 2021 zowel het N-antigeen van een doorgemaakte ziekte als het Spike antigeen voor de antistoffen na vaccinatie (30 dagen na vaccinatie).

Deze test gaat uit serum. Het bloed dient intraveneus afgenomen te worden door een professional. Wij verzorgen desgewenst deze bloedafname op een prikpost bij u in de buurt of bij u thuis.

Bij een positieve uitslag wordt je eerst gebeld voor toelichting.  Je bent dus verplicht je telefoonnummer op te geven voor telefonisch consult na positieve uitslag. 

Het is bekend dat infecties met MERS-CoV en SARS-CoV-1 vaak pas 10 of meer dagen na het ontstaan van de symptomen specifieke IgG-klasse antistoffen produceren. Deze test is niet te gebruiken voor het vaststellen van een acute COVID-19 infectie. De test is slechts geschikt voor het aantonen van antistoffen, die het lichaam vormt na een doorgemaakte corona-infectie, langer dan 14 dagen geleden.

Abbott antibodies against SARS-CoV-2 (ELISA)
  • COVID-19 IgG antistoffen

  • De test is CE-gecertificeerd.

Gevoeligheid en betrouwbaarheid
Abbott’s COVID-19 antilichaamtest heeft een specificiteit en sensitiviteit van meer dan 99 procent, 14 dagen of langer na het optreden van de eerste symptomen
Dat wil zeggen dat in 1% van de gevallen de test kan uitslaan op bijvoorbeeld een ander coronavirus, maar dat, en dat in 1% van de gevallen geen antistoffen gedetecteerd worden terwijl die er wel zijn.

Als de uitslag kleiner dan 1.4 is zijn er geen relevante IgG antistoffen gevonden. Pas als de uitslag boven de 1.4 is hebben zich antistoffen ontwikkeld.

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.