<i>Wens jezelf of liefste</i><i>een goede gezondheid,</i><i>doe een checkup cadeau!
<i>Wens jezelf of liefste</i><i>een goede gezondheid,</i><i>doe een checkup cadeau!

Wens jezelf of liefsteeen goede gezondheid,doe een checkup cadeau!

PROSTAAT (VRIJ PSA) BIJ UITSLAG PSA-TOTAAL

BHG-PSAWAARDE

Kosten € 29,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie
Deze test kan alleen plaatsvinden indien PSA totaal in ons laboratorium getest is. Je wordt gebeld met de vraag of je deze doortest op het bloed dat reeds in ons bezit is, wilt uitvoeren. Lees verder …

ANTI-AGING VROUW

BHG-ANTIAGING

Kosten € 256,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie
Deze test is samengesteld om te zien hoe het zit met hormoonspiegels en de belangrijkste vitamines. Dit inzicht kan helpen veroudering en depressie tegen te gaan. Dit onderzoek is afgestemd op vrouwen, er wordt getest op:
  • Progesteron
  • Cortisol (stress hormoon)
  • Schildklier: TSH, vrij T4
  • Sex hormoon SHBG
  • DHEA-S
  • Groeihormoon IGF-1
  • LH
  • Foliumzuur Vitamine B11
  • Vitamine D3 (osteoporose)
  • Vitamine B12 (vermoeidheid, geheugenproblemen, tintelingen)

PROSTAAT (PSA)

BHG-PSAWAARDE

Kosten € 29,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie
De test wordt gedaan om te zien of er mogelijk sprake is van prostaatkanker.

De test meet de hoeveelheid Prostaat Specifiek Antigeen (PSA) in het bloed.

Als het PSA in het bloed verhoogd is, kan dit wijzen op prostaatkanker, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het PSA is namelijk ook verhoogd bij een ontsteking van de prostaat (prostatitis) en bij goedaardige aandoening van de prostaat (benigne prostaat hypertrofie, en BPH). BPH betekent dat het prostaatweefsel actiever is dan normaal, maar dat er geen sprake is van kanker.
Lees verder …

VITAMINE D3 TEKORT?

BHG-VITAMINED3
Kosten € 25,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie

Vitamine D3, 25-OH test  Vitamine D is belangrijk voor het menselijk lichaam. Het maakt botten sterker en heeft een positief effect op het humeur. Veel mensen hebben echter te kampen met een vitamine d-tekort. Ze eten te weinig voedingsmiddelen met deze vitamine en komen te weinig in contact met zonlicht. Vitamine D kan namelijk niet alleen ingenomen worden, het kan ook in het lichaam worden aangemaakt onder invloed van zonlicht. Een tekort aan vitamine D kan de botten verzwakken. Ook kan het leiden tot een neerslachtige stemming.
Lees verder …

VITAMINE B12 TEKORT?

BHG-B12
Kosten € 29,00 incl. btw

BHG-BLOEDWAARDENTESTBUTTON

Informatie

Standaard Vitamine B12 (cyanocobalamine) test. Dit bloedonderzoek zoekt uit of een vitamine B12-tekort jouw klachten veroorzaakt. Dit tekort is bijna altijd een gevolg van de ziekte van Addison-Biermer (klassieke benaming: Pernicieuze Anemie). De klachten komen niet altijd en niet in dezelfde volgorde en mate voor. Voor de klachten maakt niet uit waardoor het B12-tekort is ontstaan.Lees verder …

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.