EVERYTHING YOU NEED IS ALREADY INSIDE
BODYSTYLING HET GOOI
BODYSTYLING HET GOOI

BODYSTYLING HET GOOIOnze tarieven


FAQ (Frequently Asked Questions)

  • Hoelang blijven de stipjes zichtbaar? De stipjes blijven gemiddeld voor 4-5 dagen zichtbaar.

  • Is de behandeling met of zonder snijden? De behandeling is zonder snijden en dus ook geen littekenweefsel.

  • Mag ik na de behandeling in de zon? Het is belangrijk dat u 14 dagen na de behandeling direct zonlicht zoveel mogelijk vermijd.


Stacks Image 10
Stacks Image 7


Wat is Plasma?

Plasma is een dominante gasvormige stof. Plasma bestaat uit geïoniseerde deeltjes (atomen, moleculen, elektronen) die elektrisch positief en negatief geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden.

Wat zijn Fibroblasten?

De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageen. Naarmate je ouder wordt neemt niet alleen het aantal fibroblasten af, maar worden ze ook minder actief. Simpel gezegd betekent dit: het ondersteunende weefsel wordt minder stevig, met huid verslapping als gevolg. De fibroblasten bevinden zich in de 2e huidlaag, ook wel lederhuid genoemd.

Stacks Image 20

Stacks Image 103


Uitleg Fibroblast plasma-pen

De fibroblast-behandeling met de plasma-pen is een nieuwe non-invasieve* revolutionaire behandeling uit Italië. De Fibroblast plasma-pen produceert aan het uiteinde van de fibroblast-pen een klein plasmatisch ‘flitsje’. Dit ‘flitsje’ dringt vervolgens door in de huid. Dit werkt op de fibroblasten waardoor de huid direct krimpt en zorgt  voor een verstevigend effect en voor een snelle en littekenloze genezing.

Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt,  ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie.  Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. De pen raakt de huid dus niet aan en de huid blijft gesloten. Er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglifting.

* Dit houdt in zonder snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens.

Stacks Image 16
Het resultaat

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig. Maar omdat de behandeling pas een paar jaar bestaat, is nog lastig te vermelden hoelang langdurig is.  Maar na 1 behandeling is het resultaat al zeer goed zichtbaar. Per behandeling kan de huid een paar millimeter krimpen en dus verstrakken. Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect.

Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 6-8 weken door in de huid en is het optimale resultaat dan ook pas zichtbaar. Aangeraden wordt de huid hier in de toekomst in te blijven activeren en de collageen aanmaak te stimuleren. Dit kan door middel van verschillende methoden. Bijvoorbeeld regelmatig gebruik van een derma-roller, of huid-verbeterende en huid-opbouwende peelings.

Bij extreem overhangende huid bij de ogen zal, ofwel meer behandelingen nodig zijn, ofwel door verwezen worden naar een plastisch chirurg voor de traditionele ooglid-lifting. Dit wordt vooraf in de intake besproken.

Mocht de fibroblasting behandeling naar uw mening niet voldoen aan uw verwachtingen dan kunt u binnen een periode van 6 maanden een nabehandeling krijgen tegen gereduceerd tarief.

Duur van de behandeling
Ongeveer 60 minuten.

Voor een optimaal resultaat
1-2 behandelingen*

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Behandelmogelijkheden

De behandeling werkt het beste bij huidverslapping. Met name zone rond en onder de ogen en de wangen zijn zeer goed te behandelen met een duidelijk resultaat al na de eerste behandeling.

Daarnaast kun je rimpels, kraaienpootjes, lichte huidplooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones van het gehele lichaam te behandelen. Zelfs een halslifting is mogelijk. Maar ook het gebied rond de navel (na zwangerschap).

De behandeling is ook zeer effectief voor pigment- en ouderdomsvlekken.

Direct na de behandeling ziet u al resultaat. De huid is lichtroze en de volgende dag ontstaan hier korstjes op. Deze vallen er binnen een week af en daaronder bevindt zich de nieuwe huid.

In verband met de kans op hyperpigmenatie moeten deze plekjes wel goed beschermd worden met een hoge beschermingsfactor (50) tegen UV straling.

Indien vlekjes onrustig zijn of aan verandering onderhevig, dan dient eerst overleg en goedkeuring met de dermatoloog plaats te vinden.Tarieven Fibroblasting

Ooglift boven of onder

Ooglift boven en onder

Rokerslijntjes boven
de lippen

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes in
combinatie met ooglift
boven of onder

Kraaienpootjes in
combinatie met ooglift
boven en onder


Kaaklijn

Hals

Striae behandeling

Nabehandeling*
ooglift boven of onder

Nabehandeling*
ooglift boven en onder


* Nabehandeling < 6 maanden

60 min.

75 min.

60 min.


60 min.

75 min.90 min.
120 min.

120 min.60 min.


75 min.

€ 249,-

€ 449,-

€ 249,-


€ 249,-

€ 399,-€ 599,-
€ 495,-

€ 495,-

n.o.t.k.

€ 150,-


€ 300,-Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.