EVERYTHING YOU NEED IS ALREADY INSIDE
BODYSTYLING HET GOOI
BODYSTYLING HET GOOI

BODYSTYLING HET GOOI

Stacks Image 19Onze tarieven


Make the White Choice for your Smile

Krijg je zelfverzekerde glimlach terug zonder de dure tandheelkundige procedures! Wees trots op je glimlach met onze pijnloze en betaalbare behandeling.

Iedereen wil over het algemeen witte, stralende tanden. Helaas kunnen tanden na verloop van tijd donkerder worden of vlekken krijgen als gevolg van bepaalde voedingsmiddelen en dranken, gedrag en zelfs veroudering.

Gelukkig is het bleken van tanden een gemakkelijke en handige manier om diepe vlekken te verwijderen en de tanden hun mooie, gezond uitziende uiterlijk terug te geven.


FAQ (Frequently Asked Questions)

  • Is tanden bleken veilig? Ja, maar wel onder de voorwaarden dat de behandeling veilig, hygiënisch en professioneel uitgevoerd wordt. De Ultra White behandelingen bij Bodystyling Het Gooi zijn volledig veilig en pijnloos. Beschadigen de tanden niet en geeft een mooi resultaat.

  • Hou lang blijven mijn tanden wit? Als je je tanden laat bleken bij Bodystyling Het Gooi blijven je tanden gemiddeld 3 tot 12 maanden witter. Afhankelijk van het eet en drinkgedrag (denk aan koffie, thee, roken, wijn, enz.) kan het zijn dat de tanden sneller weer geel worden. Ultra White heeft diverse producten om het resultaat bij te houden.

  • Worden mijn tanden gevoelig? In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

  • Kan iedereen zijn tanden bleken? 99,5% van de mensen die Bodystyling Het Gooi bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling. Bij kronen, implantaten en vullingen kan alleen de aanslag worden verwijderd maar deze kunnen niet gebleekt worden.

  • Hoe wit worden mijn tanden? De behandelingen van Ultra White zorgen er gemiddeld voor dat je 4 tot 10 tinten wittere tanden krijgt.  Ultra White kan met de uitgebreidste behandeling garanderen dat de genetisch bepaalde kleur behaald kan worden. Voor en na de behandeling controleert de Ultra White behandelaar het resultaat samen met je.

  • Ik heb gehoord dat peroxide in bleekgel verboden is. Klopt dit? Ja en nee. Tandenbleeksalons zoals Bodystyling Het Gooi mogen bleken met een bleekproduct waar maximaal 0,1% waterstofperoxide in zit. Tandartsen mogen bleken met 6%. Door de wet en regelgeving op dit gebied weet je zeker dat je altijd kiest voor een veilige behandeling.

  • Ik ben ouder dan 65 jaar, is dit een probleem? Nee. U kunt gewoon in aanmerking komen voor een tandenbleekbehandeling.

  • Ik heb een spalkje achter mijn tanden. Wat nu? Een spalkje achter je tanden geeft geen problemen tijdens het uitvoeren van een Ultra White tandenbleekbehandeling.Tarieven Ultra White tanden bleken

Extreme UltraWhite

3 maal 30 min.

€ 139,-
Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.