EVERYTHING YOU NEED IS ALREADY INSIDE
BODYSTYLING HET GOOI
BODYSTYLING HET GOOI

BODYSTYLING HET GOOI
Onze tarievenFAQ (Frequently Asked Questions)

  • Hoelang duurt de behandeling? De behandeling duurt gemiddeld 60-70 minuten.

  • Wat moet ik na de behandeling doen? Het is belangrijk nadat de behandeling is uitgevoerd je minimaal 2 dagen de huid goed behandeld met een hydraterende crème.

  • Mag ik na de behandeling in de zon? Het is belangrijk dat u 2-3 dagen na de behandeling direct zonlicht zoveel mogelijk vermijd.

  • Is de behandeling pijnlijk? Nee we sluizen uw eigen plasma op een milde wijze terug doormiddel van microneedling."Een natuurlijke en veilige manier om uw huid te verjongen, te verstevigen en stralender te maken."Stacks Image 11
Hoe wordt een PRP-Treatment uitgevoerd?

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van bloedplaatjesrijke plasma-gezichtsbehandelingen, ook wel PRP-gezichtsbehandelingen genoemd.Het basisproces begint met een technicus die volbloed trekt en vervolgens een centrifuge gebruikt om de rode bloedcellen te scheiden. Het resterende bloedplaatjesrijke plasma wordt gebruikt in het gezichtsproces.

Simpel gezegd, een PRP-gezichtsbehandeling gebruikt de bloedplaatjes en plasma van uw eigen bloed op uw gezicht.

De natuurlijke chemicaliën in uw eigen PRP worden op uw gezicht gesmeerd en vervolgens tijdens een korte procedure met micronaalden in de huid gesmeerd.

Als het plasma eenmaal binnen is, begint het zijn werk te doen om je hele gezicht te verjongen, gerimpelde gebieden aan te spannen en de algehele look glad te strijken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van PRP-gezichtsbehandelingen en waarom zijn ze zo populair?

  • Ze transformeren het uiterlijk van je huid echt op een positieve manier
  • Er is geen kans op een allergische reactie omdat het plasma uit je eigen lichaam komt
  • Pijn en ongemak zijn minimaal en de procedure is kortDe naam PRP staat voor Platelet Rich Plasma.

PRP is het bloedplasma wat rijk is aan bloedplaatjes en waardevolle stoffen die u huid verjongen. Bloedplasma bevat tevens stoffen die de aanmaak van collageen in uw huid stimuleert. Hierdoor vind een huidverbetering plaats - fijne lijntjes en rimpels verminderen en ook zal uw huid er weer frisser uit gaan zien.


Omdat er bij een PRP behandeling bloedplasma door middel van microneedling wordt ingesluisd wordt er dan ook een kleine hoeveelheid bloed afgenomen.

Dit gebeurd door Brenda die al vele jaren ervaring heeft als medewerkster bloedafname voor ziekenhuis Reinier de Graaf uit Delft.

Het bloed wordt na de afname gecentrifugeerd om het plasma te scheiden, en wordt vervolgens met microneedling in uw huid gesluisd. Dit gedeelte zit vol met groeifactoren die de aanmaak van collageen bevorderen.

De behandeling moet voor een optimaal resultaat na 6 tot 8 weken 2-maal herhaalt worden. En daarna geniet het de voorkeur de behandeling eens per 3 maanden te herhalen.

De behandeling
De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Duur van de behandeling
Ongeveer 60 minuten.

Voor een optimaal resultaat
2-4 behandelingen*

Interval
6-8 weken, daarna eens per 3 maanden.

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Tarieven PRP-Treatment

Gelaat incl.
collageenmasker

Hals

Decolleté

75 min.


60 min.

60 min.

€ 149,-


€ 99,-

€ 99,-
Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.