EVERYTHING YOU NEED IS ALREADY INSIDE
BODYSTYLING HET GOOI
BODYSTYLING HET GOOI

BODYSTYLING HET GOOI

Micro Blading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?
Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen. Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten.
Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect.
Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting.
Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.


Voordelen
  • Wanneer je microblading laat doen, zijn je wenkbrauwen tot 1-3 jaar mooi van kleur en vorm. Dit zorgt ervoor dat je je wenkbrauwen niet hoeft bij te tekenen, waardoor je tijd bespaart.
  • In vergelijking met de vroegere permanente make-uptechnieken geeft microblading een uiterst natuurlijk resultaat. Wenkbrauwen die zijn behandeld door middel van microblading zijn niet van echt te onderscheiden.
  • Microblading is in vergelijking met het tatoeëren van wenkbrauwen een stuk huidvriendelijker. De huid wordt er niet (blijvend) door beschadigd.

Nazorg
Omdat bij microblading kleine krasjes in de huid worden gemaakt, is een goede nazorg belangrijk. Het is na een microbladingbehandeling zaak om de huid goed te verzorgen en vet te houden. De specialist zal je wenkbrauwen na de behandeling insmeren met een speciale crème, iets wat je thuis een aantal dagen kunt herhalen. Tevens ontvangt u van de specialist een nazorg-formulier met alle Do & Don'ts

Ook onderdeel van de nazorg is vaak een touch-up, waarbij gekeken wordt of de vorm van de wenkbrauwen naar wens is. Desgewenst kunnen plekjes worden opgevuld. Het wordt aangeraden ieder jaar een touch-up te doen, zodat je het langst plezier houdt van je semipermanente wenkbrauwen.

Resultaat
Gemiddeld 1-3 jaar (middels jaarlijkse touch-up)

Wat kosten Micro Blading?

De prijs van Micro Blading is € 375,- inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats. De behandeling duurt gemiddeld 2 - 2,5 uur.

Microblading (jaarlijkse touche-up) € 200,-


Afspraak maken?
Voor uw behandeling kunt u een afspraak via onderstaande buttonOm het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.